Laboratoriumanalyse ter bepaling van intoleranties
Voedselintolerantie-onderzoeken
Voedselintolerantie-onderzoeken
Bij voedselintolerantie blijft de oorzaak vaak onopgemerkt, omdat de symptomen pas na enkele uren of zelfs dagen optreden. Daardoor zijn voedselreacties vaak moeilijk op te sporen. Deze test is laat zien of je klachten door voeding veroorzaakt worden.
De klachten die veroorzaakt worden door voedsel waar je persoonlijk niet tegen kunt, kunnen variëren van maag en darmklachten, hoofdpijn, overgewicht en huidziekten.
Uit je bloed wordt geanalyseerd voor welke voedingstoffen je allergisch bent, door onderzoek naar de IgG antistoffen tegen voedingsstoffen. Je ontvangt een rapport dat overzichtelijk aangeeft welke voedingsmiddelen slecht door jou verdragen worden.
Onderstaande 7 meest voorkomende voedingsallergenen kunnen worden getest op zowel IgG-1, 2, 3 als IgG4-reactie. Maar er kan ook getest worden op meer specifieke allergenen.
- Ananas
- Melk
- Tarwe
- Zalm
- Kippeneiwit
- Pinda
- Tomaat
Advisering & verkoop van supplementen o.a.
Supplementen die de therapie ondersteunen